De Sfantul Valentin, TV Paprika te seduce cu Placeri Dulci

Postat de Chello_Networks in Bucataras FoodPR
11 Feb 2013
De Sfantul Valentin, TV Paprika te seduce cu Placeri Dulci

 

Ce poate fi mai apetisant decat prajituri cu blat moale ori crocant, invaluite in glazura de cicolata sau vanilie si decorate cu fructe naturale sau confiate?

Anul acesta, de Sfantul Valentin, TV Paprika isi seduce telespectatorii cu cele mai gustoase retete de tarte, placinte, briose sau alte prajituri si ii invata cum sa le gateasca pentru persoanele iubite.

 

Pe parcursul intregii zile, bucatari renumiti, din diverse colturi ale lumii, se vor intrece in a gati cele mai variate deserturi, la aspectul si gustul carora nu putem ramane indiferenti.

 

Daca la prima vedere dulciurile par complicat de preparat, ei bine Michal Nikodem, gazda show-ului Baiatul Dulce, difuzat de la orele 08:00 si 16:30, demonstreaza ca nu este deloc asa. Tanarul bucatar dezvaluie cateva trucuri de gatit prajituri traditionale de origine ceha.

 

Bucatarul sef premiat, specializat in deserturi, Eric Lanlard promite dulciuri simple, care nu necesita mult timp de pregatire si care isi vor gasi locul chiar si pe cele mai fastuoase mese. Faimosul patiser poate fi urmarit in emisiunile Prajituri Glamour de la ora 09:00 si O nebunie de mancare de la ora 15:25.

 

Pentru iubitorii deserturilor inspirate din zona rurala, de a caror gust ne vom aduce aminte mereu, Bunicute dulci este emisiunea potrivita si poate fi vizionata incepand cu ora 18:00.

 

Cuptorul dulce de la orele 19:30 si 21:55 il prezinta pe John Barricelli, care si-a insusit tehnicile de preparare a dulciurilor pana la nivel de maiestrie.

 

Nici bucatarii romani nu lipsesc. Cunoscuti pentru talentul lor gastronomic, Antonio Passarelli si Cristi Sora vor gati alaturi de vedete in Fabrica de retete, de la ora 13:50. Adrian Szucs da viata bunatatilor din copilarie, in stilul specific, in Dulciuri, traditie de cinci stele, emisiune difuzata la ora 22:30. Daca va place ciocolata, atunci nu trebuie sa ratati Istoria ciocolatei de la ora 23:30 si veti afla totul despre originea, fabricarea si consumul acestei delicatese.

 

TV Paprika da gust retetelor de Sfantul Valentin.

 

TV Paprika – O felie de fericire!

 

www.facebook.com/tvpaprikaromania

 

Citeste si:

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking