Despre morti

Postat de Mutulica in Cu de toate
1 Noi 2014
Despre morti

Zilele astea avem parte de festivaluri ale mortilor .Unul se vrea modern si deci prooccidental(Halloweenul) iar celalalt isi striga sus si tare originea neaosa (Mosii de Toamna). Cei care pun in scena astfel de festivaluri stiu prea bine ce vor.In fapt este vorba de acelasi lucru: spalarea creierelor in scopul manevrarii maselor.

N-o sa scriu mult pentru ca adeptii Halloweenului nu sunt capabili sa asculte , sunt niste zombie , in timp ce adeptii tuturor mosilor posibili , ce se tot inmultesc , sunt mult mai bine pregatiti decat mine in ale bla-bla-urilor.

Mie mi se rupe sufletul pentru cei din urma , ei reprezinta partea inca pura a societatii romanesti si singura capabila sa scoata Romania din haos , dar care sta intr-o adormire asemanatoare mortilor , cu gandul la Lumea de Apoi , deoarece asa a fost educata.

Treziti-va:fara o reforma a Bisericii Ortodoxe vom astepta in continuare Judecata de Apoi si lumea ei in timp ce nu suntem capabili sa ne facem mai buna lumea in care traim. Dumnezeu ne-a dat tot ce aveam nevoie la nastere ! De atunci tot ce ni se intampla este opera noastra si doar noi ne putem face un viitor mai bun.

Foto

Citeste si:

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking