Dezlegare la peste

Postat de AdriiAdi in Tipsuri
21 Feb 2013
Dezlegare la peste

Cand prajiti pesti foarte mici, pt ca acestia sa ramana intregi, dati-i prin faina si asezati-i pe cate 2-3 scobitori. Intoarceti-i si veti constata ca devin crocanti si nu se sfarama.

Pestele nu se tine in frigider impreuna cu carne sau alte alimente

Pestele se spala in apa rece dar nu se tine in apa ,altfel carnea absoarbe apa si nu se rumeneste frumos.

Pestele dupa ce a fost spalat, stergeti-l cu un prosop curat, stropiti-l cu zeama de lamaie, sarati-l si puneti-l la prajit in ulei incins.

Pestele alb pregatit rasol serviti-l cu cartofi fierti stropiti cu unt si verdeata.

Puneti pestele pe gratarul incins dupa ce ati trecut bucatile prin ulei cald

Puneti pestele la fiert cand apa clocoteste si nu prelungiti timpul inutil peste 10 minute

Tamara ( icrele sarate) se pot desara in lapte sau apa rece, puse in tifon impaturit in doua si tinute o ora dupa care se storc si se prepara

Cand se scot icrele din peste tineti seama sa nu se rupa fierea, se pot amari

Citeste si:

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking