Dieta Atkins - mananca pe saturate

Postat de stroedaniel13 in Dieta
8 Mai 2013
Dieta Atkins - mananca pe saturate

Nu mai doriti sa va numarati caloriile consumate si doriti sa mancati pana simtiti senzatia de saturatie? Simtiti nevoia sa consumati dulciuri destul de des? Atunci trebuie sa studiati cu atentie Dieta Atkins, deoarece poate fi regimul alimentar care vi se potriveste. Milioane de persoane de pe intregul mapamond si-au schimbat stilul de viata si si-au indreptat atentia catre principiile acestei diete, iar rezultatele spectaculoase nu au intarziat sa apara. Din acest motiv dieta a devenit extrem de apreciata de diferite tipuri (tipologii) de oameni.

 

Daca pana acum ati stiut ca un consum redus de grasimi va ajuta sa slabiti, de acum inainte trebuie sa stiti ca un consum bogat de grasimi va poate ajuta sa slabiti. Cum este posibil acest lucru? Este chiar foarte simplu! Organismul nostru are nevoie de energie pentru a functiona corespunzator, energie pe care o produce fie din arderea grasimilor, fie din cea a carbohidratilor. Fiind privat de carbohidrati organismul uman va incepe sa produca energie arzand grasimile, iar in acest fel se va activa procesul de lipoliza si respectiv cetoza.

 

Toate acestea vor contribui la pierderea kilogramelor in plus si la cresterea energiei, iar dumneavoastra veti fi mult mai sanatos si implicit fericit. Pe langa faptul ca veti slabi kilogramele nedorite, Dieta Atkins va ajuta si la prevenirea: bolilor cardiovasculare, diabetului, alergiilor, sindromului ovarului polichistic sau la scaderea colesterolului. Asadar, veti putea beneficia si de efectele pozitive pe care acest regim alimentar le are asupra organismului dumneavoastra.

 

Pentru a obtine rezultate maxime puteti opta si pentru diferite activitati fizice, chiar daca nu sunt solicitante acestea vor imbunatati aspectul fizicului dumneavoastra. In acest sens puteti evita folosirea lifturilor si a scarilor rulante pentru tot restul vietii, veti observa ca acest mic “exercitiu” fizic va avea rezultate exceptionale asupra muschilor. Respectati fiecare etapa a dietei, consumati doar alimentele permise si veti observa ca Dieta Atkins va va ajuta sa va redobanditi increderea in dumneavoastra. Mai multe informatii despre dieta atkins gasesti aici.

Citeste si:

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking