Doncafé iti dezvaluie cate momente au daruit fanilor si celor dragi Andreea Patrascu, Adela Popescu, Iulia Vantur si Oana Cuzino

Postat de IMAGE_PR in Bucataras in oras
12 Dec 2012
Doncafé iti dezvaluie cate momente au daruit fanilor si celor dragi Andreea Patrascu, Adela Popescu, Iulia Vantur si Oana Cuzino

Vedetele au o viata activa, intra in contact cu un numar foarte mare de oameni carora le daruiesc constant din timpul si energia lor. Pentru a se reincarca cu forte proaspete, ele isi acorda oricand au ocazia un moment doar al lor, momentul lor Doncafé.

Prin intermediul aplicatiei de pe pagina Doncafé de Facebook https://apps.facebook.com/momente-in-dar/ Iulia Vantur, Andreea Patrascu, Adela Popescu si Oana Cuzino ne-au dezvaluit cate momente au oferit celorlalti, de-a lungul timpului:

 

Andreea Patrascu: „Am strans 381 de articole sincere pe blog, mii de postari pe Facebook, mii de ore de filmare si mii de ore de repetitii si zilnic am zeci de zambete din suflet pentru voi.”

 

Adela Popescu: „1.149.285 de momente oferite altora... 1.149.285 de zambete din suflet! Doncafé mi-a oferit un moment doar al meu: o invitatie la primul concert online "O noapte de Craciun cu Stefan Banica" transmis pe data de 23 decembrie.”

 

Iulia Vantur: „Am daruit miliarde de zambete, milioane de vesti bune, zeci de mii de incurajari, sute de imbratisari, zeci de dovezi de prietenie. Doncafé mi-a oferit un moment doar al meu. Intra si tu pe aplicatia Doncafé pentru a vedea cate momente ai daruit altora si te va rasplati si pe tine cu un jurnal de Momente in dar.”

 

Oana Cuzino: ”Am daruit 464.496 momente altora, iar Doncafé mi-a oferit un moment doar al meu: o invitatie la primul concert online „O noapte de Craciun cu Stefan Banica”, transmis special pentru fanii Doncafé de pe Facebook pe 23 decembrie. Lasa-te si tu rasplatita de Doncafé!”

 

Bucura-te de momentul tau Doncafé!

Citeste si:

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking