Don't worry be happy

Postat de Adele in Cu de toate
12 Mai 2015
Don't worry be happy

Acum tot stau si ma gandesc ,dupa ce a mai trecut din cele rele ,am prins o pofta de viata de frumos ,de speranta si pur si simplu incerc sa ma bucur cat mai mult de ceea ce viata imi ofera.

Si cum uneori uitam ca suntem niste simpli calatori,in aceasta lume trecatoare si mereu in schimbare ..
Prea rar ne gandim la cat de pretioasa este clipa pe care o traim,iar uneori nu prea stim sa apreciem fiecare moment asa cum se cuvine...
Stresati si obositi ,cu sufletul incarcat de probleme si gandurile care nu ne mai dau pace ,uneori ne taram usor sperand ca totul o sa treaca..Doar timpul trece si nu iarta ,nu se opreste si nu ne asteapta sa ne trezim...

Si totusi ca sa nu cad in partea negativa ,cu toate ca se zice: "Ceea ce nu trăim la timp, nu mai trăim niciodată." Octavian Paler eu cred ca :''Niciodată nu e prea târziu, prea târziu să începi din nou, prea târziu să fii fericit.'' Jane Fonda .
Niciodata nu e prea tarziu sa crezi in tine sa faci primul pas spre fericire,sa ceri iertare celor carora le-ai gresit,sa-ti amintesti de tine si de visele tale.Sa incepi de la capat pentru a nustiu cata oara ,sa nu-ti pierzi speranata si sa vezi soarele dincolo de nori.Niciodata nu e prea tarziu atata timp cat in tine exista :eu pot,eu vreau ,eu voi incerca.Chiar daca uneori nu putem traii tot ce ne dorim asta nu inseamna ca e prea tarziu ,atata timp cat in fiecare dimineata te vei putea bucura de lumina soarelui, nu ai pierdut nimic,sansele sunt mereu de partea ta.

https://www.youtube.com/watch?v=d-diB65scQU

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Max + Espresso Machine

- 1500 lei
2999.99 lei
1499.99 lei
Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking