Doua emisiuni marca Gordon Ramsay la TV Paprika!

Postat de Chello_Networks in Bucataras FoodPR
6 Iul 2011
Doua emisiuni marca Gordon Ramsay la TV Paprika!

Din 5 iulie – de luni pana joi, de la ora 22:00, la TV PAPRIKA.

Gordon Ramsay calatoreste pe tot cuprinsul Marii Britanii pentru a gasi restaurante care servesc perfectiunea. Bucatarul se afla in cautarea unui local care sa merite titlul de „Cel mai bun restaurant al lui Ramsay”.

Gordon aduce un omagiu  talentului culinar si il sarbatoreste in bucatariile din intreaga tara. Dar sa nu va inchipuiti ca aceasta emisiune este o simpla narare a evenimentelor. Nu! Este o competitie acerba si foarte greu de castigat, la care nu trebuie sa participe cei cu inima slaba. Gordon ii va provoca pe concurenti unul impotriva celuilalt pentru a afla cine este cel mai bun si cine merita cu adevarat premiul.

Vor fi multe probe si fiecare dintre ele se va concentra pe preparate specifice bucatariei italiene, frantuzesti sau britanice.

Va reusi oare un restaurant modest sa se ridice deasupra celui mai pretentios restaurant britanic? Sa aflam cine va fi castigatorul!

Din 6 iulie - de luni pana vineri, de la ora 20:00, la TV PAPRIKA.

Gordon porneste din nou la drum. De aceasta data el se afla in cautarea celor mai bune preparate din lume. Gordon va cutreiera prin Thailanda, Cambogia, Malaezia si Vietnam, patru tari a caror bucatarie este incitanta si foarte diversificata.

In timp ce calatoreste prin diferitele regiuni din Asia de Sud-Est, vestitul bucatar va gati sau va gusta mancaruri si  lucruri la care nu s-a gandit niciodata. Dar lucrurile nu se opresc aici, intrucat niciun alt colt al lumii nu detine o asa diversitate culinara.

In  acest episod il veti vedea pe Gordon pescuind din barci din lemn, dormind pe podeaua manastirilor budiste si luptandu-se cu multimea din pietele aglomerate.

Si toate acestea doar pentru a trezi la viata arta culinara a lumii.

Citeste si:

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking