Eric Lanlard in doua emisiuni noi la TV Paprika

Postat de Chello_Networks in Bucataras FoodPR
3 Mai 2012
Eric Lanlard in doua emisiuni noi la TV Paprika

Singurul canal din regiune dedicat gastronomiei si stilului de viata sanatos, TV Paprika urmareste prin emisiunile sale conservarea traditiilor culinare si impartaseste telespectatorilor sai, intr-o maniera plina de viata, retete unice si taine din bucatariile altor tari.

Urmareste doua serii noi a caror protagonist este Eric Lanlard.

O nebunie de mancare - cu Eric Lanlard

Din 6 mai - duminica de la ora 15:00

In aceasta serie, maestrul patiser Eric Lanlard le dezvaluie telespectatorilor sfaturi utile pentru un adevarat succes in bucatarie.

In fiecare episod vor fi prezentate cate doua retete pe care oricare dintre telespectatori le poate prepara acasa. Retetele sunt foarte simple si nu necesita mult timp pentru pregatire. Fiecare episod se va transforma intr-o mica provocare pentru cei pasionati de gatit.

Nu pierdeti sfaturile si micile secrete de patiserie ale lui Eric Lanlard!

 

Prajituri glamour, seria 1 – cu Eric Lanlard

Din 6 mai – Duminica de la ora 15:30

Eric Lanlard este un bucatar-sef specializat in deserturi. El a primit numeroase premii, printre care se numara titlul de Patiserul Continental al anului, castigat de doua ori. Eric vine in intampinarea telespectatorilor cu sfaturi utile pentru ca acestia sa poata pregati in propriile lor bucatarii cele mai apetisante turte sau cele mai gustoase prajituri cu branza.

Emisiunea Prajituri glamour va prezinta pasii pe care Eric ii urmeza, de la ingredientele necesare si pana la deserturile minunate care isi vor gasi locul chiar si pe cele mai fastuoase mese.

Eric va prezinta retete practice si accesibile si incearca sa distruga barierele mitului conform caruia deserturile fabuloase sunt dificil de preparat si presupun mult timp de elaborare.

Bucatarul nostru a pregatit dulciuri pentru mai multe vedete, printre care se numara Claudia Schiffer si Elizabeth Hurley si torturile de nunta pentru Madonna si Guy Ritchie.

Lanlard combina sfaturile acumulate de-a lungul timpului, de la expertii din domeniu, cu secrete numai de el stiute pentru a va invata astazi la TV Paprika cum sa preparati prajituri glamour.

www.tvpaprika.ro

 

 

 

Citeste si:

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking