Eu in lumea bucatarasilor ...

Postat de Adele in Bucatarasii
1 Sep 2014
Eu in lumea bucatarasilor ...

Nu stiu cum am reusit, dar iata-ma  sunt aici si chiar daca nu a trecut prea mult timp, eu sunt fericita si ma simt norocoasa. In lumea asta virtuala am reusit sa intalnesc oameni deosebiti si care imi aduc o raza de soare in fiecare zi in viata mea. Printre retete minunate si zambete pe saturate imi incep ziua alaturi de voi, ma simt legata de acest loc, care pentru mine are ceva aparte.

Simt ca in fiecare zi cresc tot mai mult alaturi de voi si invat lucruri care imi vor fi cu siguranta de folos!

Cat despre voi ce sa zic, in afara ca sunteti talenati, super frumosi, harnici si voiosi, mai sunteti si rabdatori, cu mult bun simt si foarte prietenosi. Nu sunt cuvinte sa exprim cat de bine ma pot simti alaturi de voi si imi doresc ca peste ceva timp sa recitesc aceste randuri si sa fiu si ma fericita ca v-am cunoscut.

Si, de ce nu?, poate o sa am ocazia intr-o buna zi sa va si cunosc (macar pe unii dintre voi). Pentru mine ar fi mai mult ca frumos, e un vis si cu siguranta se va transforma in dorinta...si poate in realitate :D...

Nu se stie niciodata viata e atat de imprevedibila ,pana acum 6 luni de zile nici nu stiam de voi, iar acum incerc si eu sa fac parte in felul meu din aceasta frumoasa familie.

Va admir si va multumesc pentru ca ma acceptati si imi daruti amintiri atat de placute. Chiar daca nu sunt priceputa la gatit pentru mine conteaza mai mult acele 5 minute (care uneori devin 30 sau chiar o ora ) alaturi de voi si indiferent de starea pe care o am .. langa voi ma simt libera, linistita si pentru cateva clipe ma pot bucura!

Acest ''loc'' minunat a intrat in viata mea si cu siguranta a schimbat cate ceva si nu pot decat sa-mi doresc sa fiu in continuare alaturi de voi, chiar si asa din spatele unor taste si la atatia km distanta, emotiile si sentimentele nu se opresc din contra pe zi ce trece devin tot mai bogate.

Va multumesc !!! :X

 

 

Citeste si:

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking