Fii expert în EleCtrONOMIE, cu Arctic!

Postat de IMAGE_PR in Jocuri culinare
19 Iun 2013

Pentru tine, dar și pentru cei care aspiră la o administrare mai bună a resurselor, Arctic a lansat o provocare: concursul “Consultant in Electronomie”, care îți poate aduce un aparat electrocasnic din gama Arctic TET, cu Tehnologie de Economisire pe Termen Lung.

Concursul se desfășoară în perioada 3 - 30 iunie 2013 și este găzduit de cinci dintre cei mai cunoscuți bloggeri din România:Valentin Petcu, Adrian Hadean,  Cristina Bazavan, Cristian Manafu, Cristian China-Birta.

Cum poți să participi? Nimic mai simplu.

1. Urmărește în fiecare zi de luni blogurile partenere menționate mai sus pentru a vedea care este provocarea săptămânii pe tema economisirii.

2. Răspunde la întrebarea săptămânii, în cel puțin una din cele 4 săptămâni de campanie, detaliind modalitățile de economisire a energiei electrice, banilor și timpului, cu referire la funcțiile TET ale produselor Arctic.

3. În fiecare săptămână poți câștiga un produs din gama Arctic TET, în valoare maximă de 1.860 RON (TVA și timbrul verde incluse). La finalul fiecărei săptămâni de concurs va fi desemnat prin tragere la sorți un câștigător ce va fi anunțat în ziua de miercuri a următoarei săptămâni.

Produsele din gama Arctic TET, oferite ca premiu în cadrul concursului, încorporează soluții tehnologice menite să ofere beneficii concrete: economie de energie și apă, rezultate de gătire și spălare mai performante, siguranță sporită și confort în utilizare, economie de timp. Produsele înglobează funcții moderne care permit multiple opțiuni de utilizare a electrocasnicelor, în funcție de stilul de viață, toate oferind însă un avantaj practic esențial: economia de bani.

Gama Arctic TET include trei categorii de electrocasnice: aparate frigorifice, mașini de spălat rufe, cuptoare și plite incorporabile. Mai multe detalii despre produse găsești pe siteul Arctic.

Citeste si:

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking