Frumusetile Italiei - Parcul de distractii Gardaland

Postat de adasev12 in Bucataras hai hui
11 Feb 2011
Frumusetile Italiei - Parcul de distractii Gardaland

Cu  toate ca m-am saturat de Italia....si stiu eu de ce spun acest lucru- trebuie sa recunosc ca este o tara f frumoasa ca atractie turistica si are nenumarate locuri interesante si extraordinare ce merita vazute. Cu aceasta ocazie m-am gandit sa public cateva articole cu tema Frumusetile Italiei, din cele pe care eu am apucat sa le vad...si vreau sa incep cu parcul de distractii Gardaland, care pe mine m-a lasat fara cuvinte....si oricum cuvintele sunt putine pentru a descrie frumusetea acestui loc. Nu am sa scriu multe, fiindca oricne poate intra pe net si citi tot ce vrea sa stie...am sa pun insa  poze interesante , facute de noi, de mine...si va mai spun inca o data: e extraodrinar!!!!

Gardaland

              Parcul de distractii Gardaland se gaseste in Castelnuovo del Garda- Verona si cuprinde o gama foarte diversa si extinsa de atractii turistice si de distractie . Practic o zi intreaga nu ajungi sa le vizitezi pe toate, daca vrei sa le vezi  ca lumea. Merita vazut macar o data in  viata...este extraordinar si credeti-ma ca o sa ramaneti cu niste amintiri frumoase si impresionante.

Printre atractiile parcului si spectacole se numara: ( am sa pastrez unele denumiri in lb engleza,asa cum apar ele acolo, fiindca sunt mai usor de inteles decat daca le-as traduce in romana)

1.       Fantezie: transgardaland express, ferma de cai, funny express, arborele de patrunjel, ferma doremi, baby corsaro, salt mortal, flying island, kaffetassen, superbaby, peter pan,

2.       Aventura: jungle rapids, piratii, trezirea lui ramses, time voyagers, infernul, ikar, magic house, fuga din Atlantida, blue tornado, mammut, space vertigo, the spectacular 4D adventure, Colorado boat, sequoia adventure, magic mountain, top spin

3.       Specatacole: teatrul Gardaland, teatru de marionete, castelul magului Merlin, Area Hawaii,  Palablu.

   Mai multe cred ca spun imaginile...si sunt doar o mica parte din ce am reusit eu sa expun aici...

                                                5 mai, 2008 ( am fost noi)

 

Citeste si:

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking