Gateste sanatos cu vasele I COOK

Postat de margo in Ustensile de bucatarie
9 Noi 2014
Gateste sanatos cu vasele I COOK

  Desigur,cu totii ne dorim sa mancam cat mai sanatos.Se spune ca esti ceea ce mananci.Mesele sanatoase sunt principalul atu pentru o viata sanatoasa.

                          A manca sanatos nu inseamna  infometarea sau evitarea unor alimente si mancaruri pe care,de cele mai multe ori,le iubim,nici sa aruncam banii pe produse bio din supermarketuri.Se gasesc in piata,naturale,la preturi accesibile,iar combinarea corecta a alimentelor,gatitul fara prajeli,eliminarea fierberii indelungate sunt doar cateva solutii pentru a servi mese sanatoase.

                         Si cum majoritatea din noi suntem sotii,mame,avem si un job,inamicul nostru nr.1 este timpul.Dorim sa oferim familiei meniuri elaborate,sanatoase,intr-un timp cat mai scurt.

                         Solutia cea mai simpla la problemele noaste sunt vasele de gatit I COOK de la Amway.Este vorba de un set de tigai,oale si accesorii de inalta caliatate cu care putem produce mese cu continut nutritional si mai putina grasime.

                          La baza acestor vase este metoda de gatit cu nivel scazut de umiditate Vitalok.Aceasta metoda ajuta la mentinerea culorii,aromei,texturii,vitaminelor si mineralelor din alimente.Eficienta acestei metode consta intr-o imbinare perfecta intre oala si capac.Cand incepe gatitul,se formeaza abur care se condenseaza,astfel se formeaza o pelicula de apa intre capac si oala.Aceasta pelicula formeaza o bariera de apa,atunci cand este mentinuta adecvat,prin gatire la temperaturi scazute.Ea continua sa mentina aburul si sa se condensesze permitand gatirea alimentelor in suc propriu si in propria grasime.Timpul de fierbere este redus,astfel vitaminele si mineralele din alimente se pastreaza cu   Vasele de gatit I COOK au o baza din trei straturi metalice care conduc caldura eficient si uniform in tot vasul,fiind create si pentru gatitul supraetajat.o treime mai multe decat  in alimentele gatite traditional.

           Tigaile au invelis non adeziv ceea ce necesita mai putina grasime in timpul gatitului.Alimentele pot fi usor intoarse si amestecate.Mentin savoarea alimentelor si nu le schimba gustul.

                    Atat tigaile cat si oalele sunt adecvate pentru orice tip de aragaz sau plite.

                    Alaturi de setul de oale si tigai,setul de cutite este un ajutor excelent in orice bucatarie.Cu manere ergonomice,sunt concepute pentru performanta,confort,usurinta in utilizare.

                     Folosind setul de oale I COOK si setul de cutite,veti avea un real ajutor in bucatarie,reusind astfel sa seviti mese sanatoase si gustoase familiei,facand astfel economie de timp.

Citeste si:

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking