Grupe de preparate culinare

Postat de Constelatialeu in Bucataras in oras
27 Ian 2013

Data trecuta am vorbit despre istoria meniului,acum e randul grupelor de preparate culinare.

Grupele de preparate culinare sunt :

1.Semipreparate culinare-racituri,sufleuri,etc

2.Gustari reci si calde-oua umplute,frigarui,crochete,etc

3.Antreuri reci si calde-rulouri de sunca presata,salata beof,spaghete ,pateuri de gasca,porc,etc

4.Preparate pentru micul dejun-omleta,cascaval pane,oua ochiuri,etc

5.Preparate lichide-supe,ciorbe,consommeuri

6.Preparate de baza-rulada de carne cu garnitura,tocanite,etc

7.Fripturi

8.Garnituri-cartofi copti,natur,sparanghel,spanac,orez cu legume,etc.

9.Salate

10.Dulciuri

Folosim impropriu cuvantul ''Aperitiv'',care nu inseamna mancare,este bautura,deobicei tarie,care se serveste inainte sa ne asezam la masa,ca sa ne deschida apetitul pentru mancare.

Continuarea o sa fie despre asocierea bauturilor cu preparatele culinare.

Citeste si:

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking