HAI ACASA !

Postat de Mutulica in Bucataras hai hui
30 Iun 2014
HAI ACASA !

Nu pot spune ca am fost sau sunt un om bogat , dar eu nu am stiut niciodata ce inseamna suferinta din pricina lipsurilor si de aceea am evitat sa povestesc, in ciuda insistentelor , chiar si prietenilor, periplurile mele prin tara.

Romania nu este doar frumoasa, tara noastra are multe peisaje si locuri unice, in orice regiune va veti hotara sa va petreceti concediile, de aceea nu o sa descriu o zona anume. Mie imi plac muntii nostri, pentru ca sunt facuti sa fie cercetati la pas , dar nici litoralul romanesc, chiar daca nu poate concura cu plajele exotice , nu este de lepadat .

In ultimii ani in toate statiunile noastre s-a investit  si serviciile au inceput sa fie tot mai bune . Din pacate , ne lipseste o reala strategie nationala de dezvoltare a turismului si schimbarile in bine se datoreaza doar initiativelor personale ale unor oameni priceputi care se lupta cu birocratia si coruptia insititutiilor statului. Startul pentru un turism romanesc de calitate a fost dat , dar fara un numar mare si constant de turisti  preturile nu au cum sa scada, de aceea fac o strigare prieteneasca pentru cei cu venituri peste medie si pentru  toti cei care isi castiga existenta in afara tarii :

-Hai acasa!...Sunt convins ca n-ai sa regreti! 

 

http://www.youtube.com/watch?v=Lu1pfHpsuNU     

Citeste si:

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS3190X-01

- 400 lei
1099.99 lei
699.99 lei
Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking