Dati-ne tara inapoi!

Postat de Mutulica in Cu de toate
16 Noi 2014
Dati-ne tara inapoi!

Dupa o campanie in care fiecare tabara ne-a amenintat cu saracia daca votam adversarul pot sa spun ca toti au avut dreptate  si ca majoritatea celor care au ales sa voteze nu sunt niste naivi sau niste idealisti?  Sunt convins ca romanii aleg in cunostinta de cauza sa faca pactul cu politicienii.

Unii au votat ”raul cel mai mic” , asa fac de 24 de ani si ne merge tot mai rau  pentru ca nu  poti sa traiesti mai  bine daca alegi intre cianura si stricnina! Chiar si aceia , putini la numar , ce au votat  in numele unor idealuri nobile si-au dat acordul la  minciunile   celor care ne conduc . Oficializand minciunile in spatiul nostru public au actionat de fapt impotriva propriului lor interes  . Incet, incet , va incolti ideea ca in Romania democratia de tip occidental este o constructie falsa  in care oamenii simpli sunt furati  iar  politica este o curva , un lucru murdar bazat pe minciuni. Unicul tel vizibil al celor care au intrat in politica este imbogatirea  si pastrarea averilor  in timp ce tot mai multi romani sunt nevoiti sa plece din tara pentru a-si putea castiga existenta.

Democratia pentru romani este dreptul fiecaruia de a vorbi si al celorlalti de a-l asculta cu supunere , altfel sunt niste prosti , hoti sau puturosi.Vai si amar de cei care nu au aceleasi opinii , tradatori de tara sunt cei ce nu se simt reprezentati de niciun politician!

De aceea nu ni se potriveste democratia de tip occidental , pentru ca acumularea cantitativa(castigarea majoritatii electorale ) nu inseamna si acumularea calitativa , racolarea celor mai capabili si mai buni dintre romani.De aceea le spun politicienilor :

 -Dati-ne  tara inapoi!.

Foto

Citeste si:

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking