Impartirea Romaniei

Postat de Mutulica in Cu de toate
4 Noi 2014
Impartirea Romaniei

                              

La inceput , romanii erau impartiti in comunisti si necomunisti si asa au ajuns PSD-ul si Iliescu sa puna mana pe o tara debusolata de ura dintre comunisti si anticomunisti.

Mai tarziu , romanii s-au impartit in PSD-isti si antiPSD-isti .Asa am ajuns sa avem un presedinte ca  Basescu , pe masura democratiei noastre chioare ,hoate si rea .

In ultimele luni ne-am impartit in pontisti si antipontisti , caci Iohannis este doar un lider de circumstanta , un mit , o poza fara substanta in spatele careia sta ura impotriva a ceea ce reprezinta Ponta :coalitia baronilor impotriva statului de drept.

In toata aceasta perioada  Romania a fost impartita intre marile puteri si romanii au ajuns in pribegie prin tari straine , iar cei ramasi in  tara trebuie sa pupe papucul politrucilor sau al strainilor de la multinationale in schimbul unei sclavii fara niciun orizont.

Patapievici  considera Romania “o umbra fara schelet, o inima ca un cur”.Dupa el , romanii nu au sira spinarii si nu pot alcatui un popor pentru ca valoreaza cat o turma, fiind “o masa degenerata , ingamfata , proasta si rea” .Istoria noastra este un lung sir de umilinte, caci “peste noi a urinat cine a vrut”

La polul opus, Dan Puric crede ca suntem un popor crestin , nascut sa duca o viata de vultur dar care are nevoie de un inaintemergator capabil sa sparga ceata naclaita ce-l impiedica sa-si ia zborul si-l tine intr-o permanenta lupta pentru supravietuire .

Si acum va intreb pe voi , cei care cititi aceste randuri, cine suntem ?

Atata timp cat suntem impartiti in tabere ce vor sa se trimita la puscarie , sa se anihileze reciproc , noi nu vom avea timp nici macar sa observam ca tara pentru care ne batem nici macar nu mai este a noastra .

Foto

 

Citeste si:

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking