Invitatie la ziua ta

Postat de Constelatialeu in Bucataras hai hui
20 Aug 2023
Invitatie la ziua ta

Dragutilor si simpaticilor, uite cum sta treaba asta cu invitatia. Ancuta draguta si cu mine pe persoana fizica care suntem, ne-am gandit- de fapt ideea ii apartine Ancutei , ea m-a invitat pe mine la propria mea zi de nastere si mi-a aruncat momeala- si am cazut de comun acord ca nu-i frumos sa fim doar noi doua la propriile noastre zile de nastere asa ca dupa cum urmeaza zicem asa : 

Invitatie la ziua TA !

Ce ziceti de-o invitatie de acest gen, nu conteaza ca a fost sau o sa fie ziua TA, important este sa ne simtim bine, sa depanam amintiri, sa radem cu gura pana la urechi. Locatia este intr-un loc secret din Bucuresti, locul magic gasit de Ancuta draguta. Data intalnirii cu ziua ta este intr-o sambata de 9 septembrie de Sfintii Ioachim si Ana ( sfintii astia i-am gasit in calendar exact in data de 9, nu-i cunosc, dar poate facem cunostiinta si cu ei).....deci cum va suna invitatia asta, care sunteti curiosi si dornici de o escapada ca-n vremurile bune, aud? Ancuta draguta si cu mine ne-am invitat singure la ziua noastra, poate vreti si voi sa va invitati la ziua voastra. Hai ca n-o mai lungesc, ca poate ne iese.... Cine confirma primește in privat locul exact al întâlnirii pe 8 Septembrie, cadoul de Sfânta Maria. Felicitările, masa și dansul încep la ora 13.30 și se termină când vreți voi! PS.Ca de obicei, fiecare mănâncă ce-si aduce de acasa :))nu vrem sa stricam o traditie care a dat roade mereu, mergem pe traditional, fiecare cu ce are in dotare, un morcov, o rosie, o sfecla, o coasta, chestii din astea pe care le cunoastem, de murit de foame sigur nu murim, poate doar de ras.....:)))))))))))))))))))))))))))

Hai cu tupeu si curaj, ca va toti plangeati ca va e dor....hai sa satidfacem dorul si sa ne intalnim la propria noastra zi de nastere. Astept sa se umple articolul cu Da-uri din tot sufletul. Stiu ca pentru unii e departe, dar cand iti doresti departarea pare un fleac.

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking