Iubirea...

Postat de Adele in Cu de toate
24 Aug 2014
Iubirea...

De curand am sarbatorit o frumoasa cifra de cand "eu si tu" am devenit noi ,de cand am inceput sa-mi impart viata cu tine .Si pe langa noi mai punem un el si-o ea..Si uite asa s-a format o familie.

Dar acum cu ceva timp in urma nu as fi crezut ca noi vom putea ajunge pana aici ,ca iubirea noastra va creste si se va pastra la fel de frumosa ca la inceput.

Gandul sa iubesti aceasi persoana zi de zi te poate speria si nu e chiar atat de simplu pe cat pare si tousi IUBIREA ...

Da iubirea, acel sentimen ce naste in suflet si ne tulbura mintea .Trecem de la fluturi in stomac la nopti nedormite si in noi creste aceea dorinta si cu fiecare clipa vrem din ce in ce mai mult ca el/ea sa ne fie alaturi .

Si uite asa fara sa-ti dai seama te arunci in acest joc al sentimentelor pana cand te trezesti alaturi de omul sufletului tau.

Si pana la urma ce inseamna sa iubesti?!?

Zic eu asa in gandul meu si dupa tot ce am trait si am simtit : inseamna sa oferi sa sti sa astepti,sa ai rabdare ,inseamna sa ierti sa lasi din tine de fiecare data o bucatica din sufletul tau.Sa inveti din greseli si sa cresti cu fiecare pas.Sa ai incredere in cel de langa tine si sa-i oferi libertate.Sa plangi,sa te doara atat de tare, incat intr-o secunda ai vrea sa renunt la tot .. si totusi nu vei renunta.Nu este atat de usor sa lasi totul balta mai ales cand inima ta bate pentru aceea iubire ..Cand sufletul tau s-a legat atat de profund de acel cineva ,incet incepi sa treci peste toate ,lupti din toate puterile pana la final.

Si ce frumos e sa iubesti si ai langa tine nu omul perfect ,ci omul care iti face viata mai frumoasa ,care la greu te tine de mana si iti sterge lacrimile.Care iti admira zambetul si te face sa te simnti cea mai frumoasa .Si cand crezi ca totul e pierdut ,ti-e deajuns sa privesti langa tine si sa vezi ca nu esti singura ..

Ori cat de mult va dura ,ori cat de frumos va fi ..nu se poate sti..dar cu siguranta iti va ramane vesnic in suflet o poveste de iubire ..

 


Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking