''Negativul la putere.''

Postat de Adele in Cu de toate
7 Noi 2014
''Negativul la putere.''

Uneori cred ca e mai bine sa traiesti fara sa gandesti prea mult ..stiu nu suna prea bine si nu are sens ,dar poate e mai simplu sa lasi gandurile deoparte ,acele ganduri care iti aduc teama si frica sa-ti lasi liber sufletul sa traiasca fara nici o povara.

Deseori privesc la tv. sau ma uit pe internet si de cele mai multe ori aud si vad doar stiri negative ,drame si lucruri urate ..cum lumea asta ar fi uitat sa mai faca ceva bun ,pozitiv,ca si  cum exemplele bune ar fi disparut din din univers.Cum nimeni si nimic nu mai are ceva frumos de spus si de  aratat .Sau poate sunt eu prea patetica si uit ca informatia in ziua de azi se vinde pe nimic .Multe se rezuma la prost gust si audienta de doi bani .

Eu personal prefer sa ma uit la desene sau de ce nu sa citesc o carte ,macar stiu ca nu ma imbolnavesc de pesimism si cand ies pe strada nu privesc lumea cu ochi suspecti cum  ca si cand la fiecare pas cineva are ceva cu mine.Ne influtam usor si ne lasam cuprinsi de panica de prea multe lucruri negative cu toate ca suntem inconjurati de atatea lucruri frumoase uneori parca suntem orbi si uitam sa privim lumea asa cum este ea ..

Simplu parerea mea .

"Daca nu citesti ziarul, esti neinformat, daca citesti ziarul, esti dezinformat." Mark Twain 

 

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking