Noile modele de mașini de spălat rufe Beko Smart Blue Line, în ton cu primăvara!

Postat de IMAGE_PR in Tehnici
7 Mar 2013
Noile modele de mașini de spălat rufe Beko Smart Blue Line,  în ton cu primăvara!

În martie, odată cu venirea primăverii, simți nevoia de a-ți reînnoi garderoba și de a-ți decora casa cu “accesorii” inovative.

Pentru înnoirea de primăvară, Beko îți pune la dispoziție 5 modele noi de mașini de spălat rufe, care îmbogățesc linia Smart Blue Line și care reprezintă un pas mai departe privind dotările tehnologice înglobate. Noile modele se disting prin faptul că au în dotare lumina albastră în interiorul cuvei, pe toată durata spălării. Lumina albastră induce o atmosferă placută în spațiul casnic și plăcerea de a interacționa cu produsul.

Astfel, la selectarea oricărui din cele 3 programe specifice liniei Smart Blue Line destinate celor mai speciale țesături (Dark Care pentru rufe închise la culoare, Anti-alergic pentru persoane cu pielea delicată și Eco Clean 20 pentru spălare ecologică), se activează la interiorul hubloului o fantă luminoasă de culoare albastră, care semnalizează modul de funcționare ales.    

Noile mașini de spălat Beko Smart Blue aparțin unei clase de eficiență energetică superioară, de până la A++, oferă viteză de centrifugare de până la 1.400 rpm și beneficiază de rezistență nichelată High Tech, ce asigură o mai bună protecție împotriva coroziunii (cu 40% mai puțină depunere de calcar pe rezistență), eliminarea consumului suplimentar de energie și creșterea duratei de viață a rezistenței de până la 100 de ori. Aceste produse păstrează avantajul garanției extinse de 5 ani.

Citeste si:

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking