O duminica superba !

Postat de Geanina87 in Bucataras in oras
16 Sep 2012
O duminica superba !

        Nu stiu cum e vremea la voi, insa la mine e asa de frumos si liniste...E un soare destul de puternic, iar vantul care adie nu face altceva decat sa-mi poarte gandurile catre cei dragi. Peste tot iarba verde,brazi in jurul meu si totusi nu ma aflu in padure sau in cine stie ce pustietate, dar e frumos pentru cei care stiu sa aprecieze natura.Asa cum spuneam, gandurile imi zboara; si nu oriunde, tocmai in localitatea natala,pe dealurile colindate de mine de atatea ori (casa mamei e situata pe un deal intr-un orasel micut).

        Imi amintesc, de parca ar fi fost ieri, cum mergeam la scaldat sau la padure. Pe jos, cam o ora faceam,dar nu ne pasa,bucuria era atat de mare cand ne adunam, incat nu simteam vreo durere de picioare. Duminica mergeam la biserica, iar dorinta mea cea mai mare era sa cant in corul bisericii, insa cum eram o fata timida, nu am indraznit sa ma apropii prea mult de strana si ma multumeam sa-i vad pe altii cum canta.Cand am mai crescut un pic am facut parte din corul religios al scolii. Tin minte ca atat de mandra era mama cand ma vedea cantand...Nu va imaginati ca as avea o voce de aur.Corul canta pe trei voci,iar eu eram la vocea a II-a. Stiam eu pe atunci ca am sa ajung sa regret ca a trecut prea repede timpul? Stiam ca am sa ajung sa muncesc prin tari straine? Ca o sa imi fie dor de parinti,surori,frate? Noroc cu internetul si telefoanele ca tare utile mai sunt atunci cand esti departe. Ma consoleaza gandul ca in Romania e greu. Am facut o facultate, am avut un serviciu bunicel in tara pe baza caruia am reusit sa imi cumpar o locuinta(asa cum spunea si Parintele) cu rate,dobanzi uriase si ipoteca, dar criza a daramat tot si ne-a fugarit prin toate colturile lumii.Macar bine ca suntem sanatosi cu putere de munca.

       Mi-am propus ca articolul sa nu fie unul trist,asa incat revin la peisajul minunat de afara: un cer senin si caaaald de iti vine sa pleci de acasa. Cred ca asa o sa fac si eu. O sa ies la plimbare cu sotul meu ca sa profit de ziua asta superba. Va pup cu drag si va multumesc ca acum si voi,dragi bucatarasi, faceti parte din viata mea.

Citeste si:

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking