O primă impresie despre Philips Multicooker

Postat de Dya in Ustensile de bucatarie
12 Noi 2013
O primă impresie despre Philips Multicooker

Voi începe prin a mulţumi pentru că mi s-a oferit şansa de a testa noul aparat de gătit "Multicooker" de la Philips. Recunosc că a fost o adevărată surpriză şi că emoţiile nu au fost deloc puţine. Însă, după ce am făcut cunoştinţă, pot spune că DA, m-am îndrăgostit iremediabil ! 

După cum probabil ştiţi deja, "Multicooker" ne oferă o varietate de funcţii, menite nu doar a ne uşura munca în bucătărie, dar şi de a ne determina să iubim gătitul, mai mult decât până acum! Si, de ce nu, conferă curajul pentru un început sigur în ale bucătăritului!

Astfel, cu 12 funcţii pentru gătit (printre care fierbere, coacere, prăjire) putem pregăti atât micul dejun cât şi prânzul sau cina, de la cele mai simple şi mai rapide mâncăruri până la cele mai elaborate si complexe retete. Ideile sunt nelimitate, posibilităţile sunt multiple.  

Putem savura o omletă coaptă, gata în aproximativ 10 minute, fără a mai fi nevoie sa adăugam prea multe grăsimi pentru prăjire, fiind suficient doar să ungem vasul aparatului cu foarte puţin unt sau câteva picături de ulei. Dacă, pregătită pe ochiul aragazului, omleta se face simţită prin mirosul ce îl răspândeşte în toată casa, fie că vrei sau nu, la "Multicooker" aproape că nici nu sesizezi mirosul.

Putem pregăti o mare varietate de supe şi ciorbe, ardei umpluţi sau sărmăluţe, tocăniţe, fripturi, cartofi copţi, sufleuri, orezul – care garantez că este absolut minunat gătit astfel, paste, dulciuri (prăjituri, plăcinte, budinci), iaurt natural pentru cei mici şi nu numai, toate acestea fără prea mult efort, fără aburi, fără grija de a nu da în foc, de a nu se lipi sau de a nu se arde mâncarea. Iar cel mai mult îmi place că după utilizare, vasul se curăţă foarte uşor, cu apă şi detergent, fără niciun efort suplimentar.

Totodată, m-a cucerit prin simplul fapt că după pregătirea celor necesare pentru prepararea mâncării, Multicooker-ul are grijă ca rezultatul să fie pe măsura aşteptărilor. Am mai mult timp pentru cea mică, tocmai pentru că nu trebuie să mai port grija a ceea ce gătesc. Pot pleca dimineaţa de acasă, Multicooker-ul găteşte pentru mine, iar seara găsesc mâncarea caldă, numai bună de servit. Ce îmi pot dori mai mult de atât?! 

Mai multe date tehnice gasiti aici http://www.cooker.philips.ro/

Retetele mele, mai mult sau mai putin reusite, le gasiti aici http://www.bucataras.ro/cautare-retete/tag/philips.html?uid=2691  

Citeste si:

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking