O seara spaniola

Postat de madi_marin in Bucataras in oras
11 Feb 2011
O seara spaniola

La sfarsitul anului trecut am participat la un concurs lansat de revista ,,Click pentru femei,, .Drept premiu erau zece invitatii la petrecerile ,,Delice - Cook and Fun,,. Am fost norocoasa sa ma aflu printre castigatori alaturi de un alt bucataras , Nico15 ( respectiv Nicoleta Sandulache care a avut-o drept partenera pe o alta bucatarasa,Silvia Varadi alias silvioara ...si pe care m-am bucurat nespus ca le-am intalnit). Invitatiile erau pentru doua persoane. Asadar.....ieri, mi-am luat fratele si am plecat spre Bucuresti. Locatia petrecerilor ....World Trade Plaza. Ajunsi acolo ne-am intalnit cu minunatele fete de la Click. Am mers in sala in care urma sa ne desfasuram....adica sa gatim impreuna cu un chef ...am facut cunostinta cu organizatorii, ne-am pus sortuletele  si am asteptat cuminti sa vedem cine ne va fi indrumator in ale gatitului in serara cu specific spaniol. Am avut marea onoare sa il cunoastem pe Executive Chef Cezar Munteanu, un bucatar renumit , un tip deschis, prietenos si haios.

Fiecare pereche si-a ales cate o masa care era dotata cu absolut toate cele necesare pregatirii mancarurilor si ne-am pus pe treaba. La indicatiile lui Cezar am pregatit o supa Gazpacho si o paella. Preparatele au iesit foarte bine, chiar daca plita electrica ne-a dat ceva batai de cap. Desi ....nu mi-a parut rau la sfarsit, deoarece in afara de diplomele pe care le-am primit ....ne-a ales si cu minunatele sorturi de care suntem foarte mandri.

Am servit ceea ce am pregatit alaturi de un pahar de vin minunat.

A fost o seara extraordinara si o experienta de neuitat cu o atmosfera relaxata si oameni prietenosi. Si mai ales sunt mandra ca am avut ocazia sa dau mana cu unul din profesionistii in ale bucataritului . Si cine stie...poate voi repeta experienta.

Citeste si:

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking