Recomandari Tv Paprika in februarie - Maraton River Cottage

Postat de TVPaprika in Bucataras FoodPR
23 Ian 2014

   Încă avem impresia că feliile de banane puse în farfuria de cereale de dimineaţă sunt neobişnuite! Dar fructele chiar pot transforma un fel cu carne, pot adăuga savoare unor mâncăruri cu peşte şi pot revitaliza budincile tradiţionale, nemaivorbind de caracterul pe care îl dau băuturilor licoroase. În această serie încântătoare din patru părţi, Hugh Fearnley-Whittingstall şi-a propus să revoluţioneze modul în care britanicii întrebuinţează fructele.
   Hugh ne arată că fructele îşi au locul şi în farfurie, nu doar în bol. În timp ce îşi urmăreşte scopul, va fi purtat în lumea istoriei, horticulturii, vânătorii şi căutării de hrană, descoperind moştenirea culturală extraordinară a fructelor din Marea Britanie.
  Va întâlni personaje fascinante şi captivante în timp ce porneşte la vânătoare de veveriţe cu băcanul african, reuşeşte să crească un porc în livadă, cutreieră provincia în căutarea unor nuci, fructe cu boabe şi porumb, se alătură pescarilor de crabi din Cornwall, află cum au cultivat ananasul oamenii din epoca victoriană în grădinile Heligan şi coace o sumedenie de bunătăţi la o petrecere tradiţională cu ceai.
 Seria filmată în primăvară, vară şi toamna timpurie redă trecerea anotimpurilor şi se concentrează asupra fructelor specifice fiecăruia. În fiecare emisiune, putem afla despre diferite moduri în care fructele pot completa anumite bucate, de la carne şi peşte la legume şi budinci.

Citeste si:

Recomandari pentru tine si casa ta

Multicooker Turbo Express

- 400 lei
1299.99 lei
899.99 lei

Barista Max Espresso Machine

- 600 lei
2799.99 lei
2199.99 lei
Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking