Revista Felicia a pus pe piata o noua carte Montignac!

Postat de Bucataras in Bucataras in oras
2 Iul 2009
Revista Felicia a pus pe piata o noua carte Montignac!

Revista FELICIA si Editura Litera va ofera joi, 2 iulie, o noua aparitie din colectia celebrului nutritionist Michel Montignac. Dupa „Mananc, slabesc si ma mentin”, volumul “100 de retete si meniuri” este o oferta de nerefuzat atat pentru adeptii dietei Montignac, cat si pentru toti cei pasionati de gatit, care insa vor sa-si pastreze sanatatea si silueta. Retetele sunt sigure si verificate: peste 25 de milioane de persoane din intreaga lume au reusit sa slabeasca si sa se mentina in forma cu ajutorul acestei diete.

Departe de a impune restrictii, meniurile propuse de Montignac cultiva placerea de a manca, protejeaza organismul si contribuie la mentinerea siluetei. Ficatei de pasare cu ghimbir, costite de miel cu ciuperci, friptura de rata cu miere, avocado umplut cu ton, fondant din ciocolata amaruie sau crema-caramel cu piersici sunt doar cateva dintre cele mai imbietoare propuneri culinare ale lui Montignac. Pentru savantul francez, alimentatia inseamna sa mananci inteligent, adica bine, cu placere si sanatos. “Este reintoarcerea la un bun-simt alimentar, care presupune pastrarea celor mai bune elemente din traditia gastronomica si includerea descoperirilor recente din domeniul nutritiei”, afirma nutritionistul.

Prima parte a lucrarii este consacrata trecerii in revista a principiilor dietei Montignac, revizuite si actualizate. Partea a doua a volumului include meniurile zilnice propuse de Montignac, suficiente pentru o perioada de opt saptamani. Meniurile au un caracter orientativ si arata cum sa repartizati alegerile alimentare pe durata unei zile, respectiv a unei saptamani, astfel incat sa ajungeti la o alimentatie echilibrata. Retetele sunt simple, practice si sanatoase, iar pentru cele mai multe dintre ele timpul de pregatire nu depaseste 20 de minute. Toate retetele sunt compatibile cu faza I a dietei Montignac [i conforme cu principiile de a preveni afectiunile metabolice.

Primul volum din colectia Michel Montignac „Mananc, slabesc si ma mentin” a fost lansat pe 7 mai, in prezenta autorului, si a aparut pe piata in 60.000 exemplare care s-au vandut in aceeasi zi. Acest lucru a dus la retiparirea volumului intr-un tiraj suplimentar, care a aparut pe 24 mai, si el epuizat rapid. Urmatoarea aparitie din aceasta colectie este “INDICELE GLICEMIC” care va aparea cu editia din 30 iulie a revistei FELICIA.

Pachetul revista si volumul “Michel Montignac - 100 de retete si meniuri” costa 8,5 lei si va fi disponibil la chioscurile de presa din 2 iulie.
Una dintre cele mai apreciate reviste saptamanale pentru femei, FELICIA, continua sa ofere produse editoriale de exceptie cititoarelor sale, cadouri pentru inima si suflet: muzica - cd-uri cu vocile de aur ale slagarului romanesc (Angela Similea, Mirabela Dauer, Marcel Pavel, Nelu Ploiesteanu, Gabriel Dorobantu, Adrian Daminescu, Ovidiu Komornyik, Monica Anghel, Sanda Ladosi, Anastasia Lazariuc, Carmen Tradafir) si carte - ghiduri practice pentru o viata sanatoasa (“Mananc, slabesc si ma mentin”, “Ghidul alimentelor sanatoase”, “1.000 de retete pentru bucatari amatori”, “SLIM”, “Dictionarul plantelor de leac”, “Ghidul caloriilor”, “Biblia alimentelor”).

sursa: www.sfin.ro.

Citeste si:

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking