Statueta Emmy - instrument de gatit :)

Postat de alinutza1983 in Bucataras in oras
7 Oct 2010
Statueta Emmy - instrument de gatit :)

Atunci cand localitatea Hungtington din Virginia de Vest a fost numita orasul cu cei mai grasi locuitori ai S.U.A , tara in care traiesc cei mai grasi locuitori ai planetei, Jamie Oliver a luat totul ca pe o provocare personala; promotor al mancarii sanatoase si proaspete si dusman al produselor semi-preparate si al fast-food-ului, el nu a putut sa stea si sa priveasca nepasator cum onorabilii cetateni ai Hunngtingtonului devin mai obezi pe zi ce trece si mananca pizza la micul dejun; asa ca, avand drept armata o echipa de filmat si inarmat cu foarte multa ambitie si rabdare, Jamie a pornit la razboi. Nu i-a fost usor si impotrivirile au venit de peste tot: de la radio, de pe blogurile de internet, de la oamenii din conducerea scolilor. Ba chiar a fost si injurat pe strada de unul dintre localnici. A cedat nervos de cateva ori, dar nu a renuntat si a reusit sa stea 4 luni incheiate acolo, invatandu-i pe copii cum sa faca diferenta dintre un cartof si o rosie si aratandu-le parintilor ca a gati nu inseamna a pune burgerii congelati in cuptorul cu microunde.

Rezultatul lacrimilor, al stresului si al certurilor continue cu localnicii si doamnele de la cantina scolii? Bucataria din centrul orasului, infiintata atunci cu sprijinul unui spital din localitate, este inca functionala si doritorii inca mai pot urma cursuri de gatit gratuite, iar autoritatiler locale au impus schimbarea regimului alimentar in scoli. Cu asemenea rezultate, cred ca Jamie a trecut usor peste injurii. Iar ca sa fie siguri ca nu exista nicio suparare, americanii i-au premiat prestatia si perseverenta cu un binemeritat Premiu Emmy pentru cel mai bun reality- show . Si i-au dat si ocazia sa il castige pe al doilea, deoarece se pregateste un sezon 2 al seriei, tinta fiind de data aceasta Los Angeles.

Pentru ca bucataria este cea care i-a adus un premiu ravnit de multi, Jamie a decis sa il foloseasca tot in bucatarie.Jucaus cum il stim si ne-am obisnuit sa il vedem,Jamie a ales un mod inedit de a le multumi oamenilor care au ajutat la castigarea premiului; a decis sa il foloseasca pe post de ustensila de bucatarie. Intr-un video realizat imediat dupa castigarea premiului, bucatarasul poznas arata cum statueta de aur nu este numai o onoarte pentru bucataria sa , ci si o achizitie foarte practica. Cele doua aripi ale statuetei sunt folosite pentru a taia castraveti, cupola pe care personajul o tine in maini poate fi folosita pe post de tel, iar baza grea a statuetei e potrivita pentru zdrobirea usturoiului. si nu numai atat : cu putina imaginatie, ceva legume si verdeata , premiul se poate transforma si intr-un minunat obiect de decor.

Lasand glumele la o parte, Jamie multumeste echipei cu care a lucrat si locuitorilor din Hungtington: " Nu am crezut niciodata ca o sa castig ceva. Este o mare incurajare pentru mine si ma bucur sa vad ca lucrurile merg in continuare bine in Hungtington. E un premiu minunat ".

Citeste si:

Recomandari pentru tine si casa ta

HAND HELD SEALER

- 29 %
69.99 lei
49.99 lei
Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking