Super-promoție la H&M Home!

Postat de Bucataras in Bucataras FoodPR
27 Mar 2014
Super-promoție la H&M Home!

Pentru ca sarbatorile pascale se apropie si pentru ca ne dorim sa simtim cu adevarat ca este sarbatoare, acorda atentie nu numai preparatelor culinare, ci si decorului din casa.  Cu putin efort si multa imaginatie poti da un aer de sarbatoare casei tale!

In ajutorul tau vin acum magazinele H&M din AFI Palace Cotroceni, Promenada Mall, Floreasca, Lipscani si Polus Center Cluj. Cumpara, in fiecare week-end pana in 20 aprilie, produse de peste 50 de lei din departamentul HOME si primesti 20% reducere la INTREG COSUL de cumparaturi, chiar daca acesta contine si obiecte vestimentare sau accesorii.

Colecţia H&M Home oferă fiecărei camere din locuintă un plus de personalitate, urmând cele mai noi tendinţe în domeniul decoraţiunilor interioare. În cadrul colecţiei, clienţii vor regăsi o multitudine de produse, pornind de la textile cu imprimeuri moderne (cuverturi, prosoape, feţe de pernă, lenjerii de pat, etc) la produse decorative din sticlă sau inox (suporturi de lumânări, vaze de sticlă, sau tăviţe), toate cu design modern şi, în acelaşi timp, funcţional.

CLICK AICI PENTRU A VEDEA PRODUSELE H&M HOME

Colecţia H&M Home propune multiple soluţii de decorare a spaţiului interior, reunind tendinţe actuale din modă cu cele din designul interior. H&M Home oferă soluţii practice si la modă pentru fiecare cameră din locuinţă: atât pentru living, dormitor sau baie cât şi pentru bucătărie sau chiar pentru camera copilului sau a bebeluşului.

Mai multe detalii despre promoție găsiți AICI

Citeste si:

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking