Cum devii un bucătar fericit? Profiți de reducerile zilnice de pe MegaOkazie.ro!

Postat de Bucataras in Bucataras FoodPR
2 Mai 2014
Cum devii un bucătar fericit? Profiți de reducerile zilnice de pe MegaOkazie.ro!
Ca să faci lucruri interesante în bucătărie, talentul și pasiunea nu sunt întotdeauna de ajuns. E nevoie și de o bucătărie utilată cu lucruri de calitate. Iar pentru asta e suficientă o vizită, chiar și virtuală, la MegaOkazie.ro. Aici vei găsi absolut tot ce îți trebuie!

Ce este MegaOkazie.ro? Un magazin online cu showroom în București (șoseaua Mihai Bravu 6 - vezi harta), care comercializează o mulțime de articole pentru bucătărie. Evident, sunt acoperite și alte domenii (electronice, electrocasnice, îngrijire personală, casă și grădină, agrement, unelte, articole pentru copii etc), dar nouă ne-au plăcut în special produsele pe care le putem folosi la gătit. 

MegaOkazie.ro este importator direct al gamei de produse pentru bucătărie. Aici găsiți o multitudine de produse Blaumann, o marcă respectată, cu un excelent raport calitate-preț! 

Printre cele mai apreciate produse sunt cele din categoriile "tigăi ceramice", "cuptoare electrice" și "oale sub presiune", iar recent a fost adăugată și o gamă interesantă pentru dormitor - lenjerii de patTentant, nu?

Un detaliu extrem de important: pe MegaOkazie.ro prețurile sunt mai mult decât prietenoase. Zilnic sunt activate campanii de reduceri și poți da peste adevărate chilipiruri! O ocazie excelentă să-ți dotezi bucătăria cu produse de calitate, nu-i așa?
Spor la shopping, dragi bucătărași!
*articol publicitar

Citeste si:

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking