Cum am sarbatorit 1 Decembrie 2013

Postat de medioto59 in Bucataras hai hui
7 Dec 2013
Cum am sarbatorit 1 Decembrie 2013

 La multi ani Romania!

La multi ani tuturor romanilor!

2 in 1 ..............Triatlonul Prieteniei ,aflat la prima editie  si  Parada Alternativa, editia a 2-a de pe Aerodromul Sirna.
Organizatorul evenimentului..................Domnul Radu Sebastian!

Triatlon, zboruri demonstrative,muzica, fasole la ceaun ,vin,tuica,ceai,cafea siiiiiiiiiiiiiiiiii...................multa,multa voie buna. Pentru a doua oara pe Aerodromul de la  Sirna.!

Despre prima Parada Alternativa puteti citi aicihttp://mmihalache.blogspot.ro/2012/12/parada-alternativa-de-1-decembrie-pe.html
Triatlonul Prieteniei  aflat la prima editie  a avut drept  probe ......proba de ciclism de 12 km.,proba de  alergare 3 km.si  cea de tir cu arcul.

Incepe demonstratia:

Asa cum ne-a obisnuit, pilotul parasutist Eugen Botezatu aduce drapelul Romaniei pe calea aerului.Un al greu al parasutismului este pilotul Adrian Gabriel Luca care ne incanta cu "plimbarea" pem care o face de acolo de sus pana la noi.Excelent!

Au urmat zborurile demonstrative................este minunat sa- ti ridici privirea si sa le privesti!Un adevarat spectacol al avioanelor ultrausoare.

Pe "frontul" de la Sirna au fost prezenti si  membrii Asociatiei Deutsches Freikorps care au oferit  informati publicului despre uniformele,echipamentul si armamentul avut in dotare.

Nu a lipsit nici canteculu si nici dansul oferite de catre formatia de copii a localitatii.

Vinul fiert,tuica fiarta, cafeaua si ceaiul fierbinte au fost la mare cautare.Si bineinteles ca nu putea sa lipseasca nici fasolea cu ciolan.................mmm............buna,tare buna!

 

Citeste si:

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking