Toamna,eu si ale mele trairi.

Postat de Constelatialeu in Bucataras hai hui
19 Oct 2015
Toamna,eu si ale mele trairi.

O toamna nabadaioasa,dar daca ai speranta si crezi, soarele apare si-ti face ziua mai frumoasa.Nici ploaia nu-mi displace, dar e mai greu sa te plimbi prin ploaie, sa ti umbrela sa mai faci si fotografii, exclus mersul pe bicicleta,ca nu ma cred la Turul Frantei......Azi o zi frumoasa,care m-a impulsionat sa plec la plimbare si nu oricum ci calare pe bicla, ca incepuse sa rugineasca si zau ca e aproape noua, ca noua era acum cateva luni cand am achizitionat-o.

Deci mi-am zis,fato n-ai tupeu daca nu urci pe Muscel,la Fantana cu Ciresi,dar nu te opresti decat sus unde incep livezile de meri dupa Voila, sa ne intelegem....Ma rog doar cine stie zona intelege......Asa ca mi-am dat tema,prima panta e la lac, acolo urci ceva, mai gafait, mai catinel, dar am urcat panta,apoi mers de voie pana am ajuns la drumul ce se bifurca, una bucata drum spre Cornu, una bucata drum spre Fantana cu Ciresi si una bucata drum spre terenurile de sport. Asa ca drum bun, cale batuta si pedale la greu.

Treaba este ca pantele le urcam si cand ajungeam pe plat ma opream,sa-mi trag sufletul. Parol ca e o senzatie de ''am reusit, pot, mai vreau''.....Cca 3 ore sa zic, habar nu am ca nu m-am uitat la ceas, am tot pedalat,fotografiat,admirat,apreciat,felicitat in gand. Da, am felicitat initiativa unui profesor de la Liceul Forestier, care si-a scos la o lectie in natura elevii din dotare. Recunosc, i-am fotografiat de departe si apoi m-am apropiat si am tras cu urechea la lectia despre, padure, ocoale silvice, cantoane si pepiniere

Bravo domnule Profesor.......Ce sa mai lungesc pelteaua,o zi plina de adrenalina, de ''pot,deci exist si traiesc''.....

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking