Un site mic, dar cu suflet mare!

Postat de Bucataras in Bucataras in oras
5 Iun 2010
Un site mic, dar cu suflet mare!

"Bucataras.ro a pornit timid, ca un blog culinar, și a ajuns acum unul dintre cele mai bune siteuri culinare din România, format din oameni care-și publică propriile rețete și încercări culinare. Practic, mergeți cu încredere pe mîna acesui site, atunci cînd sînteți în pană de idei sau cînd doriți să căutați un sfat legat de o anumită rețetă. Colectivul e foarte prietenos, iar userii au un farmec deosebit, prin sinceritatea textelor și a rețetelor. Plus – e un site cu concursuri dese, așa că vă puteți alege și cu ceva concret, alături de informații și bună dispoziție", aceste rinduri ii apartin lui Cristi PapaBun si au descriu perfect, desi au citeva luni bune vechime, ceea ce este in prezent www.bucataras.ro.

Un site mic, dar cu suflet mare, as mai adauga eu, mindru insa si de cifrele SATI obtinute de www.bucataras.ro in luna mai, care-l plaseaza in top 10 al sectiunii Lifestyle feminin (cu aproximativ 250.000 de vizitatori unici).

Bine, bine, ati spune, dar de ce-i spui un site mic? 

Corect, la cifrele acestea, 250.000 de vizitatori unici, se poate spune ca bucataras.ro nu mai este nici pe departe un site mic. Mai ales daca ne uitam si vedem in spatele lui vedete ale sectiunii, precum feminis.ro, perfecte.ro sau mayra.ro (recent achizitionat de publisherul Inform Media).

Ok, recunosc, ii spun mic ca sa-l alint. De ce? Pentru ca "MERITA", vorba lui Paul din reclama Vodafone. Bucataras.ro este probabil cel mai cald site culinar din .ro. Are o comunitate fantastica si le multumesc tuturor pentru felul in care au adaugat, fiecare, cite un strop de suflet in viata acestui site. 

 

 

Citeste si:

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking