Update: Cum sa vinzi publicitate pe blogul tau culinar!

Postat de Bucataras in Bucatarasii
27 Ian 2011
Update: Cum sa vinzi publicitate pe blogul tau culinar!

 Bucataras.ro a fost alaturi tot timpul de blogosfera culinara. Am creat catalogul unde regasiti 250 de bloguri, am creat widgetul prin care cautati retete doar in blogosfera, am organizat concursuri cu premii doar pentru blogosfera! De ce toate acestea? Pentru ca am descoperit in fiecare blog multa pasiune si multa munca!

Stiu ca nu este usor sa intretii un blog culinar. De aceea, vreau sa va arat un instrument care nu va va imbogati, dar care cu siguranta va va ajuta!

Este vorba de un modul prin care oricine poate cumpara publicitate la voi pe bloguri! Spatiul se cumpara pe un numar de zile, iar voi stabiliti pretul per zi.

Nu ma intrebati cit, caci nu stiu sa va spun. Daca aveti rabdare, puteti in timp sa gasiti valoarea reala a acelui spatiu. 

Important este ca nu trebuie sa detineti vreo firma pentru a vinde acest spatiu prin contracte ... dar nu mai lungesc vorba. Ce trebuie sa faceti:

Intrati pe www.patratica.ro, va faceti cont de publisher, stabiliti ce reclama acceptati ca dimensiune, ii setati pretul per zi, dupa care inserati codul in site in pozitia pe care o credeti cea mai avantajoasa pentru cel care-si face reclama (clientul nostru, stapinul nostru). VEZI AICI CUM FUNCTIONEAZA

De aici in colo trebuie sa aveti rabdare si sa puneti aceeasi pasiune in blogul vostru, sa-l faceti cit mai cunoscut si sint convins ca in timp acest instrument de vinzare de publicitate va va fi foarte, foarte util.

Solutia este dezvoltata de TradeAds si pot garanta pentru ea ca este corecta, nu doar prin prietenia mea cu directorul general Vali Oeru, ci si prin excelenta echipa de dezvoltare condusa de Ionut Naftanaila!

Succes! Daca mai aveti intrebari si va pot da un sfat, ma gasiti aici!

3 sfaturi de la Bucataras, care va vor fi de folos!

1. Obtineti cifrele blogului vostru. Trafic.ro poate fi o sursa, SATI - clasamentul oficial al siteurilor din .ro - este cam scump pt un singur blog

2. Fa o prezentare in ppt a blogului tau in care sa il prezinti sincer, asa cum este el. Prezentarea nu trebuie sa fie mai mare de 3-5 slideuri, iar unul dintre acestea sa contzina modul in care se poate face publicitate la tine pe blog (pasii prezentati prin softul www.patratica.ro - acesta elibereaza inclusiv factura catre clientul tau)

3. Trimite prezentarea prin email posibililor clienti. Care-s acestia? (restaurante, pizzerii cu transport la domiciliu, pensiuni, etc)

 

PS. Pentru cei care ne iubesc :)

 

 

Citeste si:

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Espresso Machine

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei
Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking