Vine Anul…..altul cică,al 2014-lea

Postat de diaconta in Bucatarasii
31 Dec 2013
Vine Anul…..altul cică,al 2014-lea

Mai e putin si trecem pragul unui nou an.Sincer nu prea realizez cum a trecut acesta ce tocmai se încheie,uneori mi se pare ca a fost un an „gol”,alteori ma gândesc ca nu am avut parte de greutati foarte mari,ceea ce ar trebui sa ma bucure.

Nu puteam sa trec fara sa va fac o urare pentru noul an,voua prieteni dragi pe care v-am gasit zi de zi aici.Chiar de uneori v-am urmarit „în tacere”,prezenta voastra  a fost ca o terapie.Si apoi cred ca de departe,cel mai semnificativ eveniment în anul acesta a fost minunata noastra întâlnire,pentru ca eu deja visez la cea de anul viitor.

Ce pot eu sa va urez  acum decât sa aveti un An frumos ca sufletele voastre pline de veselie,sa visati frumos si sa luptati ca visele voastre sa prinda viata,sa aveti parte de iubire,de suflete dragi aproape,sa aveti curajul sa experimentati si sa o luati de la capat când v-ati împotmolit.Sa va fie orizontul la fel de senin si vesel precum cerul presarat cu baloane colorate iar sufletul curat ca cel al unui copil.

Sa fiti foarte inspirati în ale bucatariei,sa nu uitati sa adaugati la ingrediente zambetul si multa voie buna.Sa îndrazniti sa experimentati fara frica în bucatarie dar si în viata.

La multi ani dragii mei!!!!! Sa traiti mult si frumos ,sa ne regasim în fiecare zi la fel de frumosi si sinceri si sa ne vedem din nou cu bine.

 

An nou fericit bucatarasi !!!!!

Citeste si:

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking