Pizza cu crenvusti de pui
In la 15 Oct 2013
Pizza cu crenvusti de pui
Facem aluatul amestecand faina,drojdia,apa,uleiul.Framantam pana ce obtinem un aluat nelipicios.Lasam la dospit. Cand acesta a dospit intindem o foaie si o ungem cu un strat de ketchup. Punem deasupra rondele de crenvusti si gogosari taiati fasii. Dam la cuptor la 180 grade. Se...
Pizza cu cartofi prajiti
In la 15 Oct 2013
Pizza cu cartofi prajiti
Facem un aluat amestecand faina,apa,drojdia si uleiul.Framantam si lasam la dospit. Cand acesta si-a dublat volumul il framantam iar putin.Intindem o foaie pe care o ungem cu branza proaspata,presaram telemea,punem un strat de cartofi pai si apoi cascaval ras. Dam la cuptor la 180 grade....
Calzone
In la 15 Oct 2013
Calzone
Facem aluatul pentru blat.Amestecam faina cu uleiul si apa in care am dizolvat drojdia.Se framanta bine totul si lasam la dospit. Se imparte foaia in mai multe bucati.Fiecare bucata in parte se intinde si se aseaza un strat de branza peste care asezam felii de rosii pe jumatate din aluat.Punem...
Mini pizza
In la 7 Oct 2013
Mini pizza
Punem faina intr-un castron.Adaugam putina sare,drojdia diluata in apa incalzita si uleiul.Framintam pina obtinem un aluat nelipicios.Il lasam la dospit. Intindem o foaie de aluat,il ungem cu suc de rosii ,asezam mozzarella taiata felii si busuiocul proaspat. Rulam aluatul si apoi il taiem...
Pizza
In la 6 Oct 2013
Pizza
Facem un aluat din faina ,drojdie,un varf de sare,untul topit si apa calduta.Framantam totul pina devine un aluat nelipicios si il lasam sa dospeasca. Intindem aluatul,il ungem cu suc de rosii si punem un strat de salam taiat felii,ardei taiat rondele si cascavalul dat prin razatoare mica....
Pizza cu ciuperci
In la 6 Oct 2013
Pizza cu ciuperci
Facem un aluat din faina,drojdie,un varf de sare,untul topit si apa calduta.Framintam pana se obtine un aluat nelipicios.Il acoperim cu un prosop curat si il lasam sa dospeasca. Cind a dospit il mai framintam putin si intindem aluatul . Il ungem cu sucul de rosii,presaram ciupercile tocate...
Intr-o tigaie punem uleiul la incins. Adaugam ceapa tocata marunt si cabanosul taiat rondele nu foarte subtiri. Cand s-au calit adaugam pastaile (scurse de apa din borcan). Mai lasam cateva minute si punem bulionul, sare si piper dupa gust. Cand mancarea e gata adaugam smantana si servim.
Afisate 1 - 7 din 7 retete    
Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking