Tehnologia de fabricatie Tehnologia de fabricatie in cazul in care nu dispunem de bradt din carne calda recurgem la un bradt din carne rece conservata si maturata. Carnea de vita cal se toaca la maina wolf prin sita cu ochiurili de 3 mm. Se introduce in cutter unde se adauga Staro P si treptat...
Tehnologia de fabrictie (varianta prezentata schematic): Materia prima provine de la porci cu greutate in viu de 140-160 kg. Taierea porcilor se face numai in abatoare cu flux continuu si autorizate sanitar-veterinar. Inainte de taiere, porcii trebuie sa fie odihniti regulamentar. Se exclude...
Se fierb 10 minute, se toaca marunt, ceapa se prajeste separat dupa care se adauga boia, se amesteca toate si se mai lasa la fiert o jumatate de ora. La sfarsit se adauga leustean bine maruntit .
Afisate 1 - 3 din 3 retete    
Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking