Morcovul , ceapa, ardeiul si ciupercile ,taiate mici, se calesc.
Se adauga apa si celelalte legume.
Dupa ce se fierb putin(pana se inmoaie),se bag la cuptor cu bulionul ,pana scad.
Se amesteca carnea cu ceapa tocata marunt ,cu cele 3 oua ,cu 1 cartof fiert si se adauga condimentele(sare,piper,patrunjel si marar...dupa gust)
Ceilalti cartofi fierti se fac un piure.Formam cocoloase mai micute din acel ''piure'' care le invelim cu un strat, nu gros, de amestecul din carne...
Pas 1:
Pui laptele la fiert,si atunci cand fierbe adaugi orezul si cacaoa.Dupa ce este gata il lasi la racit.
Atentie! OREZUL FIERT nu trebuie sa fie o compozitie omogena...
Pas 2:
Freci oul cu zaharul si coaja de lamaie rasa pana obtii un amestem cremos.
Adaugi faina,apa si fierbi...
Mai intai incepem cu umplutura ce va consta in gem sau dulceata, nuca si orez fiert in apa cu putin zahar si cacao. Punem orezul la fiert cu cacao si zahar, apoi incepem sa pregatim aluatul care se obtine amestecand apa , uleiul si faina , iar la sfarsit adaugand solutia rezultata dupa...