Se calesc partile de pui in untul topit,adaugand 1-2 linguri de apa daca e necesar.
cand puiul e aproape facutadaugati sarea si smantana bine amestecata cu faina si se mai lasa pe foc cateva minute.
Se serveste calda acompaniata de cativa CARTOFI NATUR.
POFTA BUNA :)
Se desface conopida in buchetele si se fierbe in apa cu sare.
Separat se face o maioneza din ou,mustar,ulei. Ceapa se taie marunt. Conopida fiarta se marunteste cu o furculita,se amesteca cu maioneza si ceapa tocata.
Se orneaza cu feliute de ardei rosu...:)
se fierbe mazarea: separat se face o prajeala cu ceapa,morcovi telina , dar slabutz cu prajeala(calire) si se adauga costita. rezultatul adica sosul se adauga peste mazare, sare piper..putin marar dc vreti ca sta bine...pofta buna...
Se fac chiftelutele din carne macinata ,oua,sare piper,patrunjel care se prajesc.
Separat se face sosul ; se toaca ceapa marunt ,morcovul si se calesc in ulei se adauga sosul de rosii,cimbru sare piper.
Spre sf fierberii se adauga chiftelutele, in sos.
Se serveste cu mamaligutza. pireu,...