Legumele le curatam si le dam prin razuitoare, la forma mica. Ceapa si cartoful, le stoarcem de zeama dupa ce le razuim. Punem legume intr-un castron, adaugam carnea, oul si condimente. Tocam marut patrunjelul si il adaugam si pe el in compozitie. Amestecam compozitia si o dam la rece 20-30...
Prima data am inceput cu musacaua. Curatam cartofii si ii punem la fiert. Carnea de porc si cea de vita impreuna cu condimentele si mararul tocat marunt, le punem putin la calit in tigaie cu o lingura de bulion. (aproximativ 5 minute) Dupa ce s-au fiert cartofii, ii pisam si ii facem piure, doar...
Savarine
In Dulciuri la 30 Mar 2015
Savarine
Laptele caldut (150 ml) se amesteca cu putina faina, drojdia maruntita, jumatate din zahar si un praf de sare si se lasa la loc caldut 30 minute ca sa dospeasca. Dupa ce a  dospit, adaugam restul de ingrediente (lapte, faina, ouale, uleiul), si se framanta aluatul (care trebuie sa fie...
Sarmalute
In la 25 Feb 2015
Sarmalute
Varza murata o punem in apa cu cateva ore inainte de preparare. Amestecam carnea de porc cu cea de vita, adaugam orezul, bulionul, ceapa tocata, mararul tocat si condimentele. Dupa ce amestecam compozitia o dam deoparte pana selectam si pregatim foile de varza. Daca foile sunt mari le taiem in...
Afisate 1 - 4 din 4 retete    
Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking