Incepem cu supa punem la fiert carcasele de pui in apa cat sa acopere ,pastaile ,pastila de carne si mazarea putina sare si fierbem timp de jumatate de ora .Taiem pieptul in cuburi bineinteles spalam carnea asa cum fac cred toate gospodinele,punem uleiul intr-o tava (intinsa dar si inaltuta cu...
Pentru inceput incepem blatul de tort ,care este un blat normal usor de facut. Separam albusurile de galbenusuri apoi batem albusurile bine, adaugam zaharul si apoi faina cernuta ,coaja de portocala rasa si praful de copt la sfarsit .
Galbenusurile le frecam bine apoi le adaugam peste...
SE AMESTECA CELE 3 OUA CU ULEIUL SI ZAHARUL APOI DE STINGE AMONIACUL CU OTET SE PUNE ESENTA DE ROM,COAJA DE PORTOCALA RAZUITA APOI SE FRAMANTA
BINE CU FAINA PANA SE FORMEAZA O MASA OMOGENA PUTIN LIPICIOASA .
SE INVELESTE CU UN CELOFAN DE PLASTIC CURAT APOI ACOPERIT CU UN PROSOP...