Pregatire blat : Se freaca galbenusurile cu zaharul adaugand apa putin cate putin pana se obtine o crema,  faina se se amesteca cu praful de copt, iar albusurile se bat separat spuna apoi se adauga la amestec. Se pune intr_o tava de 26 de cm hartie  de copt, se adauga compozitia si se...
     Dizolvam faina si zaharul vanilat in lapte, astfel incat sa nu avem cocoloase, apoi le punem la fiert pentru cateva minute (in jur de 5 minute), pana incepe sa se ingroase. Amestecam continuu cat timp sta pe foc. Luam de pe foc, amestecam bine de tot cu viteza, sa nu se formze...
Cozonaci moldovenesti
In la 8 Noi 2012
Cozonaci moldovenesti
   Pentru a obtine rezultate corecte porniti de la premise corecte. Faina si ouale trebuie aduse într-o camera încalzita înainte de a începe framantarea cu vreo sase ore. Faina trebuie sa fie alba, de buna calitate, cernuta.  Temperatura camerei în...
TORT DIPLOMAT CU PISCOTURI
In la 7 Noi 2012
TORT DIPLOMAT CU PISCOTURI
   Se amestecă ouale cu zaharul, se pun pe baie de apă la foc mic si se bat cu telul până se obtine o compozitie omogena, ca o smantană. Vasul se ia de pe foc si se lasa sa se răcească putin.  Între timp se pune gelatina la înmuiat în zeama de...
Afisate 1 - 4 din 4 retete    
Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking