Pregatire blat : Se freaca galbenusurile cu zaharul adaugand apa putin cate putin pana se obtine o crema, faina se se amesteca cu praful de copt, iar albusurile se bat separat spuna apoi se adauga la amestec. Se pune intr_o tava de 26 de cm hartie de copt, se adauga compozitia si se...
Dizolvam faina si zaharul vanilat in lapte, astfel incat sa nu avem cocoloase, apoi le punem la fiert pentru cateva minute (in jur de 5 minute), pana incepe sa se ingroase. Amestecam continuu cat timp sta pe foc. Luam de pe foc, amestecam bine de tot cu viteza, sa nu se formze...
Pentru a obtine rezultate corecte porniti de la premise corecte. Faina si ouale trebuie aduse într-o camera încalzita înainte de a începe framantarea cu vreo sase ore. Faina trebuie sa fie alba, de buna calitate, cernuta. Temperatura camerei în...
Se amestecă ouale cu zaharul, se pun pe baie de apă la foc mic si se bat cu telul până se obtine o compozitie omogena, ca o smantană. Vasul se ia de pe foc si se lasa sa se răcească putin. Între timp se pune gelatina la înmuiat în zeama de...