->intr-un bol maricel se amesteca zaharul,coca-cola,ceapa,usturoiul,sosul de soia si se adauga sare/delikat si piper dupa gust. Se amesteca bine pana se incorporeaza. ->aripioarele/ coastele se dau prin compozitie ->se aseaza in tava si se lasa la cuptor 2 ore, la 350de grade.
Creme Brulee
In la 7 Feb 2014
Creme Brulee
-se amesteca bine smantana,laptele, vanilia,zaharul si ouale cu mixer-ul,compozitia se pune in forme si se tin la cuptor 90 de minute la 95 de grade. -cand sunt gata se presara zaharul brun pe deasupra si ze caramelizeaza cu brulee burner-ul. -se orneaza cu fructe si se servesc.
Afisate 1 - 2 din 2 retete    
Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking