Se spala pieptul de pui si cu o hartie absorbanta il stergem ,se taie fasii pe lungimea lui se condimenteaza si se da prin faina (4 linguri).Separat intr-un castron se pun ouale ,mustarul,faina,sare si laptele .Amestecam rapid ca sa nu faca cocoloase si punem tigaia la incins iar bucatile...
Se spala carnea si o treime din ea se pune la fiert cu un praf de sare. Intre timp se taie cuburi ceapa, ardeiul gras si jumatate din morcov cealalta jumatate se da prin razatoarea mica. Restul de carne si morcovul ras se pun intr-o tigaie cu ulei la prajit . Cand si-a schimbat culoarea se adauga...
Din:faina ,oua,lapte,sare se pregateste compozitia de clatite si apoi se coc in tigaie pe rand .
Intre timp se amesteca nuca, mierea si laptele dar si esenta de migdale intr-un castronas.Intr-o cratita de inox se pune faina de amidon impreuna cu laptele si zaharul dupa care se pune pe aragaz...
Se curata conopida in buchete si se spala.Intr-o oala potrivita se pune apa la fiert cu putina sare si cand apa a clocotit se adauga conopida.Cand este fiarta se rastoarna imediat intr-o sita si se lasa la rece. Din oua,faina,lapte se face o pasta ca o smantana in carese adauga branza...
Se taie pieptul de pui in 4 pe lungime dupa care il batem cu ciocanul de snitel in folie de plastic ,se sareaza se pipereaza ,dupa care se pune cascavalul ras ,sunca intreaga deasupra si ardeiul taiat fideluta
se ruleaza si se prinde cu scobitoare de lemn
cand toate sunt rulate se...