Franzela se taie in 4 bucati si se scoate miezul,avand grija sa ramana coaja intacta si cat mai subtire.Miezul de paine se inmoaie in lapte,se stoarce,apoi se amestece cu untul la temperatura camerei,frecat spuma.
Baconul si sunca se taie in bucatele mici,ceapa si ridichile se feliaza fin,iar...
Sunca se taie in felii subtiri,apoi feliilese pun una peste cealalta si se taie in fasii subtiri.
Macaroanele se fierb circa 10 minute in apa clocotita cu putina sare ,apoi se scurg de apa si se tin la cald.
Branza de vaci se amesteca impreuna cu galbenusurile de ou,se condimenteaza cu sare...
Bati albusurile spuma cu zaharul.In bezeaua obtinuta,incorporezi pe rand nuca macinata,faina si praful de copt stins,amestecand usor,de jos in sus.
Torni compozitia intr-o tava,in prealabil unsa si tapetata cu hartie de copt.Coci blatul o jumatate de ora,la foc mediu.
Glazurezi blatul cu...