Franzela se taie in 4 bucati si se scoate miezul,avand grija sa ramana coaja intacta si cat mai subtire.Miezul de paine se inmoaie in lapte,se stoarce,apoi se amestece cu untul la temperatura camerei,frecat spuma. Baconul si sunca se taie in bucatele mici,ceapa si ridichile se feliaza fin,iar...
Sunca se taie in felii subtiri,apoi feliilese pun una peste cealalta si se taie in fasii subtiri. Macaroanele se fierb circa 10 minute in apa clocotita cu putina sare ,apoi se scurg de apa si se tin la cald. Branza de vaci se amesteca impreuna cu galbenusurile de ou,se condimenteaza cu sare...
Prajitura glazurata
In la 16 Sep 2012
Prajitura glazurata
Bati albusurile spuma cu zaharul.In bezeaua obtinuta,incorporezi pe rand nuca macinata,faina si praful de copt stins,amestecand usor,de jos in sus. Torni compozitia intr-o tava,in prealabil unsa si tapetata cu hartie de copt.Coci blatul o jumatate de ora,la foc mediu. Glazurezi blatul cu...
Afisate 1 - 3 din 3 retete    
Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking