1 Se spala castravetele, se curata si se taie pe jumatate,in lung.Se scoate semintele cu o lingurita.Apoi se taie pe lung in 8 fasii groase.
2. Se amesteca intr-un vas branza cu mustaru.Se adauga mararul.
3 Se pune feliile de sunca pe un tocator.Se repartizeaza 2 linguri de pasta de branza...
1Se amesteca intr-un vas ulei de masline,boia,praf de usturoi,chimen ,mustar,miere si piper.Se dau snitelele prin acest sos si se lasa la marinat maxim 15-20 min,la temperatura camerei.Grilul cuptoruluise incalzeste la 250c.
2 Se sareaza bucatile de carne pe ficare parte si se pun una langa...
1 Se indeparteaza grasimea de pe cotlet.Se spala rosiile,se taie in doua si se pun langa carne,intr-un vas intins.
2 Se curata usturoiu,se toaca marunt si se amesteca bine cu uleiu de masline,menta si piperu.Se unge cu acest sos carnea pe ambele parti si rosiile pe partea taiata.Apoi se...
1 Se indeparteaza grasimea de pe cotlet.Se spala rosiile,se taie in doua si se pun langa carne,intr-un vas intins.
2 Se curata usturoiu,se toaca marunt si se amesteca bine cu uleiu de masline,menta si piperu.Se unge cu acest sos carnea pe ambele parti si rosiile pe partea taiata.Apoi se...
1Se curata heringi de solzi,se scot intestinele se spala si se zvanta.Se cresteaza pestele pe ambele parti in cateva locuri,se sareaza se pipereaza si se ung cu ulei de masline.
2Se unge cu ulei o forma pentru cuptor si se aseaza pesti in ea.Apoi se introduc heringi in cuptor,se regleza acesta...