gabrielaiancu
Joi, 22 Dec 2011, 12:09:10
Aici puteţi răsfoi revista What Liberty Ate. În primul număr puteţi citii interviuri cu unii dintre cei mai celebrii food bloggeri internaţionali, premiaţi de reviste importante precum Saveur, Times Online, Elle, Bon Appetit sau Martha Stewart, interviuri realizate în exclusivitate de Gabriela Iancu. Veţi putea vedea trei dintre cele mai frumoase food bloguri din România, şi cum înteleg food bloggerii români importanţa fotografiei culinare. Revista vă va purta printre străzile plutitoare ale Veneţiei sau prin vechea cetate cehească a Pragăi. Veţi putea încerca acasă, in propria bucatărie, celebra reţetă Marlenka, aperitive italieneşti, biscuiţi organici cu scorţiţoară, plus o mulţime de alte reţete de toamnă şi pentru sărbătorile de Crăciun. Bucătăria va deveni un spaţiu mai intim şi mai stilizat cu ajutorul accesoriilor originale pe care le veţi putea descoperi în paginile revistei. What Liberty Ate este o revistă creativă, creată şi stilizată în totalitate manual, disponibilă în limba engleza şi română, şi doreşte să inspire şi să arate adevărată natură a fotografiei culinare şi să ridice valoare şi calitatea food blogurilor din România si Europa.
Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking