gabrielaiancu

gabrielaiancu

1
Brno din 22.12.2011
 
Panacris
Joi, 8 Noi 2012, 08:10:22
La multi ani si multa sanatate!
gabrielaiancu
Sambata, 31 Dec 2011, 09:31:35
gabrielaiancu a devenit prieten cu gaby_duceag
gabrielaiancu
Sambata, 31 Dec 2011, 09:31:30
gabrielaiancu a devenit prieten cu Zambareata
gabrielaiancu
Joi, 29 Dec 2011, 09:09:22
gabrielaiancu a devenit prieten cu ela
gabrielaiancu
Joi, 29 Dec 2011, 09:09:20
gabrielaiancu a devenit prieten cu diaconta
gabrielaiancu
Joi, 29 Dec 2011, 09:09:17
gabrielaiancu a devenit prieten cu Panacris
gabrielaiancu
Joi, 29 Dec 2011, 09:09:15
gabrielaiancu a devenit prieten cu Ina
gabrielaiancu
Joi, 29 Dec 2011, 09:09:12
gabrielaiancu a devenit prieten cu miremirc
gabrielaiancu
Joi, 29 Dec 2011, 09:09:10
gabrielaiancu a devenit prieten cu mirela0911
gabrielaiancu
Marti, 27 Dec 2011, 18:29:51
gabrielaiancu
Vineri, 23 Dec 2011, 17:22:11
gabrielaiancu a devenit prieten cu Brindusa
gabrielaiancu
Vineri, 23 Dec 2011, 17:21:11
gabrielaiancu
Vineri, 23 Dec 2011, 17:17:05
gabrielaiancu
Joi, 22 Dec 2011, 12:09:10
Aici puteţi răsfoi revista What Liberty Ate. În primul număr puteţi citii interviuri cu unii dintre cei mai celebrii food bloggeri internaţionali, premiaţi de reviste importante precum Saveur, Times Online, Elle, Bon Appetit sau Martha Stewart, interviuri realizate în exclusivitate de Gabriela Iancu. Veţi putea vedea trei dintre cele mai frumoase food bloguri din România, şi cum înteleg food bloggerii români importanţa fotografiei culinare. Revista vă va purta printre străzile plutitoare ale Veneţiei sau prin vechea cetate cehească a Pragăi. Veţi putea încerca acasă, in propria bucatărie, celebra reţetă Marlenka, aperitive italieneşti, biscuiţi organici cu scorţiţoară, plus o mulţime de alte reţete de toamnă şi pentru sărbătorile de Crăciun. Bucătăria va deveni un spaţiu mai intim şi mai stilizat cu ajutorul accesoriilor originale pe care le veţi putea descoperi în paginile revistei. What Liberty Ate este o revistă creativă, creată şi stilizată în totalitate manual, disponibilă în limba engleza şi română, şi doreşte să inspire şi să arate adevărată natură a fotografiei culinare şi să ridice valoare şi calitatea food blogurilor din România si Europa.
gabrielaiancu
Joi, 22 Dec 2011, 12:05:00
gabrielaiancu a devenit prieten cu Bucataras
Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking