Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai multPostat de Bucataras
Iata cum se prepara reteta de sos pentru nachos cu spanac si crema de branza Într-o tigaie, încinge uleiul de măsline și călește ceapa tocată mărunt până devine...
Citeste continuareaPostat de Bucataras
În aceasta reteta video, vă vom arăta cum să pregătiți un Pesto de Leurdă proaspăt și aromat, perfect pentru a aduce o notă rafinată și sănătoasă în bucătăria ta. Cu...
Citeste continuareaPostat de Bucataras
Iata cum se prepara Reteta desert rapid cu miere si nuci: Preîncălziți cuptorul la 180°C. Rulați foile de plăcintă, taiați-le în felii groase și puneți-le pe o...
Citeste continuareaPostat de Bucataras
Iata cum se prepara Reteta de aperitiv crocant cu sunca si cascaval: Tăiați foaia de aluat de pizza în jumătate și așezați prima jumătate într-o tavă de aragaz tapetată cu...
Citeste continuareaPostat de Bucataras
Cum se prepara Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios: Începeți prin a separa albușurile de gălbenușuri. Mixati gălbenușurile cu zahăr pudră, apoi...
Citeste continuareaAperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai multPostat de bucatarasa
Cum se prepara Franzela de casa reteta de paine simpla si pufoasa Pregatirea drojdiei: Daca folosesti drojdie uscata, dizolva drojdia si zaharul in 100 ml de apa calduta. Lasa...
Citeste continuareaPostat de Constelatialeu
Krant : Am pus zaharul in tigaia wok, am lasat sa se caramelizeze, apoi am adaugat alunele si am amestecat bine, sa se prinda caramelul de alune. Am uns un fund cu ulei si am intins amestecul...
Citeste continuareaPostat de Bucataras
Cum se prepară Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete: Feliază pieptul de pui și condimentează-l cu sare și...
Citeste continuareaPostat de Bucataras
Cum se prepară Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă Decupează rotund feliile de pâine, unge-le cu puțin ulei de măsline și rumenește-le...
Citeste continuareaPostat de bucatarasa
Cum se prepara Tort Red Velvet sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare Prepararea blatului: Preincalziti cuptorul la 175°C. Ungeti doua tavi rotunde de 23 cm...
Citeste continuareaPostat de bucatarasa
Coriandru: Introducere si Utilizari Coriandrul este o planta aromatica populara, cunoscuta atat pentru frunzele sale, cat si pentru semintele sale, care sunt folosite ca mirodenii. Este...
Citeste continuareaPostat de Bucataras
Făina de grâu este unul dintre cele mai utilizate tipuri de făină în bucătărie și vine în mai multe variante, fiecare având caracteristici specifice care le fac...
Citeste continuareaPostat de Bucataras
Din seria ingredientelor minune pe care le ofera natura, scortisoara este preferata multora. Scortisoara este o condiment aromat si versatil, derivat din coaja arborelui de scortisoara....
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|