Alba ca zapada

Postat de ionela2682 in Prajituri
12 Mar 2011 | 18351 vizualizari

Inapoi la reteta

Comentarii (36)

la 13.03.2011, 21:04
ti-a iesit perfecta!Amoniacul nu poate fi inlocuit in niciun caz,are rolul de a fragezi foile si este cu totul o alta mancare de pesti fata de bicarbonat si praf de copt.Praful de copt este de fapt tot bicarbonat dar amestecat cu amidon si cu alte ingrediente care ii dau rezistenta la umezeala,bicarbonatul+praful de copt au rolul de a fece aluaturile sa creasca si se folosesc doar la prajiturile cu blat pufos gen pandispanSper ca nu v-ati suparat ca am postat un asa comentariu lung,dar am vazut ca intreba cineva.
la 14.03.2011, 00:28
la 14.03.2011, 12:24
Arata minunat
la 14.03.2011, 14:58
goldielocks e binevenit comentariul tau ...asa ziceam si eu ,amoniacul este amoniac!
la 09.06.2011, 15:33
la 28.03.2012, 09:27
foarte gustoasa si pufoasa prajitura, credetima am facut o si eu.

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking