la 28.09.2010, 19:00 O bunatateeeee! Trebuie sa aveti grija sa intindeti toate foile imediat ce au fost framantate( se intind mai usor)
la 28.09.2010, 19:24 ce frumoasa este, ce buna trebuie sa fie..............
la 28.09.2010, 19:55 Wau,minunata,si eu o fac,din pacate tot asa ,nu prea des.
la 28.09.2010, 20:04 Frumoasa prajitura!
la 28.09.2010, 20:04 foarte bine arata sigur am s-o incerc si eu
la 28.09.2010, 20:17 arata minunat.... spune-mi te rog ce dimensiuni are tava pe care ai copt foile si ce gem ai folosit.....
la 28.09.2010, 20:21 Este delicioasa!!!! Si eu o faceam, dar o numeam "mimoza" E bine de folosit un gem acrisor, Madi' ( deobicei de prune)
la 28.09.2010, 20:24 minunata
la 28.09.2010, 21:37 excelenta!
la 28.09.2010, 21:45 sora mea face foarte des si imi aduce mereu
la 28.09.2010, 22:22 super praji. Imi place foarte mult
la 28.09.2010, 22:32 Mamaaaaaaaaaaaaa ce prajiturica buna! trecuta la favorite
5 furcu cu felicitarile de rigoare!
la 28.09.2010, 23:17 altii o numesc ''prajitura studentului'' pt. ca rezista la pachet , trebuie facuta cu 2-3 zile inainte de ao consuma; e tare gustoasa si eu o fac destul de des !