Albinita

Postat de Corina33 in Prajituri
28 Sep 2010 | 65051 vizualizari

Imi place foarte mult acesta prajitura, dar o fac destul de rar......iti ia ceva timp:)

Inapoi la reteta

Comentarii (72)

la 28.09.2010, 18:47
suuuuuuuuuuperba praji...
la 28.09.2010, 19:00
O bunatateeeee! Trebuie sa aveti grija sa intindeti toate foile imediat ce au fost framantate( se intind mai usor)
la 28.09.2010, 19:24
ce frumoasa este, ce buna trebuie sa fie..............
la 28.09.2010, 19:55
Wau,minunata,si eu o fac,din pacate tot asa ,nu prea des.
la 28.09.2010, 20:04
Frumoasa prajitura!
la 28.09.2010, 20:04
foarte bine arata sigur am s-o incerc si eu
la 28.09.2010, 20:17
arata minunat.... spune-mi te rog ce dimensiuni are tava pe care ai copt foile si ce gem ai folosit.....
la 28.09.2010, 20:21
Este delicioasa!!!! Si eu o faceam, dar o numeam "mimoza" E bine de folosit un gem acrisor, Madi' ( deobicei de prune)
la 28.09.2010, 20:24
minunata
la 28.09.2010, 21:37
excelenta!
la 28.09.2010, 21:45
sora mea face foarte des si imi aduce mereu
la 28.09.2010, 22:22
super praji. Imi place foarte mult
la 28.09.2010, 22:32
Mamaaaaaaaaaaaaa ce prajiturica buna! trecuta la favorite
5 furcu cu felicitarile de rigoare!
la 28.09.2010, 23:17
altii o numesc ''prajitura studentului'' pt. ca rezista la pachet , trebuie facuta cu 2-3 zile inainte de ao consuma; e tare gustoasa si eu o fac destul de des !
la 28.09.2010, 23:41
delicioasa

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking