Alioli

Postat de botcrina in Sosuri
6 Iun 2013 | 9990 vizualizari

Acest sos este de origine Catalana și este răspândit în toată Spania. Numele provine din cuvintele catalane pentru cele două componente principale: tot (usturoi) si oli (ulei). Se poate servi cu carne, pește sau legume - ori pe pâine. Eu am facut atât alioli traditional cât şi o altă variană cu gogoşari.

Inapoi la reteta

Comentarii (32)

la 06.06.2013, 15:40
mmm,ce bun trebuie sa fie!!simplu stiam si eu dar cu gogosar nu;trebuie avut in vedere!!
la 06.06.2013, 15:43
la favo
la 06.06.2013, 15:47
placeeeee!
la 06.06.2013, 16:00
cred k e tare bun
la 06.06.2013, 16:07
foarte bun!!!
la 06.06.2013, 16:24
:
la 06.06.2013, 17:25
la 06.06.2013, 18:10
multumesc tuturor
la 06.06.2013, 19:00
la 06.06.2013, 20:07
interesant
la 06.06.2013, 20:27
super
la 06.06.2013, 20:28
Grozav de bun!
la 06.06.2013, 21:26
Multumesc tuturor!
la 07.06.2013, 17:43
Ce expunere deosebita Trebuie sa-l incerc si eu
la 08.06.2013, 09:40

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking